3/23 Albérlet: Kiadó lakás - kiadó lakások Pest megyeen kínálat Pest megye

Please add updates@feedmyinbox.com to your address book to make sure you receive these messages in the future.
Albérlet: Kiadó lakás - kiadó lakások Pest megyeen kínálat Pest megye Feed My Inbox

Újépítésű, frissen átadásra kerülő, 68 nm-es, két és fél szobás lakás kiadó 38 nm-es, panorámás terasszal! XVII. Kerület, Kaszáló u.
March 23, 2010 at 5:06 AM

2010-ben átadott újépítésű társasházban, Rákoskeresztúr központjának közvetlen közelében kiadó egy 68 nm-es, két és fél szobás, 4. emeleti lakás 38 nm-es terasszal! A lakás a Keresztúr Lakóparkban található, vadonatúj, maximum 2 hét szükséges a munkálatok befejezéséig, bérlője lehet az első, aki használatba veszi. Két szobával és egy félszobával rendelkezik, amelyek mindegyike teljesen külön nyílik. A nagyon tágas, amerikai konyhás nappaliból nyílik a lakáshoz tartozó rendkívül nagyméretű, 38 nm-es terasz. A konyhában beépített konyhabútor valamint tűzhely található. A lakás bútorozatlan, de igény esetén mosógép, hűtőszekrény, televízió, étkezőasztal, valamint székek egyaránt megoldhatóak. Internet, kábeltévé csatlakozás kiépítve, könnyedén előfizethető. A társasház földszintjén üzletek (bank, lottózó, ruházati üzletek, vendéglátó egységek) találhatóak, de szintén karnyújtásnyira van az orvosi rendelő, a piac, illetve a rendőrség is. A lakás kiváló a közlekedéssel rendelkezik, a Rákoskeresztúr városközponti buszvégállomás pár perc sétá! nyira található, azonban mégis csendes, békés környezetben fekszik, a buszok, illetve a főút zaja ide már nem hallatszik be. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, egyedi méréssel. Természetesen minden fogyasztást egyedi mérőóra mér, így a rezsiköltség teljes egészében a fogyasztás tükrében alakul. Közös költség 13500 Ft. 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Érdemes megtekinteni, keressen bizalommal!
 

70 nm-es,bútorozott és gépesített, két és fél szobás lakás kiadó a Kőbánya-kispesti metró közvetlen közelében! XIX. kerület, Vak Bottyán u.
March 23, 2010 at 5:06 AM

Szép állapotú 70 nm-es, két és fél szobás, bútorozott és gépesített lakás kiadó a 19. kerületben, Kőbánya-kispesti metrómegállótól 2 perc sétára! A lakás két és fél szobával rendelkezik, a legnagyobb helyiségben nagyméretű tükrös gardróbszekrény, televízó, két db. karosszék, dohányzóasztal, valamint egy kétszemélyes ágy található. A másik szobában ággyá alakítható kanapé, dohányzóasztal és 2 db karosszék, a félszobában pedig kétszemélyes ágy valamint éjjeliszekrény van. A 3 helyiség közül a félszobában klíma is található. A helyiségek közül a félszoba és a nagyobbik szoba különnyílik, a másik szoba a nagyobbik szobából közelíthető meg, de a nagyszobában található gardróbrész (akár egyszerű sötétítővel történő) leválasztásával mindhárom helyiség különnyílóvá alakítható. A fürdőszoba káddal és mosógéppel, az ablakkal rendelkező konyha pedig konyhabútorral, étkezőasztallal, mikroval, hűtőszekrénnyel és gáztűzhellyel van felszerelve. A lakáshoz tartozik még egy kisméretű, kamraként használható helyiség, amelybe! n egy mélyhűtő is helyet kapott. Internet, kábeltévé bevezetve, könnyedén előfizethető. A lakás kiváló közlekedéssel rendelkezik, 2 perc sétára található a kék metró Kőbánya-kispesti végállomása, ahol számos busz megállója is megtalálható. A rezsi a leghidegebb hónapokban maximum 50 ezer forint, míg nyáron csupán 30 ezer forint körül alakul, amely összegek tartalmazzák a közös költséget, (6500 Ft.) valamint a közüzemi díjakat (fűtés díja, villany, víz, gáz) egyaránt. Kiváló választás lehet egy család, vagy akár 5-6 fős dolgozói csoportok részére. 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Hívjon bizalommal!
 

Távhőről levált társasházban, alacsony rezsivel kiadó egy 34nm-es, másfél szobás lakás! XVIII. kerület, Havanna u.
March 23, 2010 at 5:05 AM

TÁVHŐRŐL LEVÁLT HÁZBAN, RENDKÍVÜL OLCSÓ REZSIVEL, október közepétől kiadó egy szép, félig felújított 35nm-es lakás a XVIII. kerületben A lakás csendes, nyugodt környezeteben, a Havanna lakótelepen található. A lépcsőház rendkívül kultúrált, tisztántartásáról 2-3 naponta takarítónő gondoskodik. Az egész lakótelep térfigyelő kamerákkal védett, így rendkívül biztonságos környék! A házat körülvevő terek gondozottak, amerikai típusú játszóterekkel.A lakás szobájában dohányzóasztal, számítógépasztal, kényelmes bőrszék, televízió, rádiós magnó található. Szintén ebben a helyiségben található a beépített gardrób is. Konyhája teljesen gépesített, itt hűtőszekrény, mosógép, tűzhely, kávéfőző és mikrohullámú sütő szolgálja a bérlő kényelmét. A fürdőszoba a lakás ékköve, a közelmúltban lett teljesen felújítva, benne sarokkád található. A lakás rezsije rendkívül alacsony, mivel a társasház levált a távhőszolgáltatásról, a házközponti fűtés egyedi méréssel történik! A teljes havi rezsiköltség nyáron 14 ezer, míg a leghidegebb téli hónapban is csupán 30 ezer forint körüli összeget tesz ki, ami magában foglalja a közös költséget, a fűtést, a villanyáram-, valamint vízfogyasztást, illetve a gáztűzhely által fogyasztott gáz árát. 2 havi kaucióval azonnal költözhető! Érdemes megnézni, szép, rendezett lakás, kiváló áron, alacsony költségekkel! Hívjon bizalommal!
 

Két különnyíló szobás lakásban 22 nm-es szoba kiadó, konyha és fürdőhasználattal, alacsony költségekkel! X. kerület, Bihari út
March 23, 2010 at 5:05 AM

Kétszobás lakásban 22 nm-es szoba kiadó fürdőszoba és konyha használattal a 10. kerületben! A lakás két teljesen különnyíló szobával rendelkezik, a másik szobában 3 fiatal lakik. A kiadó szoba 22 nm-es, benne szekrény, 2 db ágy, egy ággyá alakítható kanapé, valamint egy asztal található. Mivel a szobák teljesen külön nyílnak, így mind a teljesen felszerelt és gépesített (konyhabútor, fagyasztó, hűtő, gáztűzhely, mikro, 2 nagyméretű asztal, székek) konyha, mind a mosógéppel és káddal rendelkező fürdőszoba kiválóan használható a többi lakóval együtt. Internet, kábeltévé bekötve, a lakókkal megbeszélve ennek költsége megosztható. A lakáshoz tartozik továbbá egy saját tároló is. Az ingatlan csendes környezetben helyezkedik el, mégis kiváló közlekedéssel rendelkezik, pár perc sétára található a kék metró Ecseri úti megállója, ugyaninnen egész éjszaka maximum 30 percenként közlekednek az éjszakai 950-es, illetve 914-es buszok, de a közvetlen közelben van a 181, 281 jelű buszok, valam! int a 3-as villamos megállója is. Az Üllői úton ezen szakaszán az autós közlekedés is jórészt akadálymentes. A lakás egyedi mérésű távfűtéssel rendelkezik, a rezsiköltség 2 fő költözése estén havonta 10 ezer forint/fő körül alakul, ez tartalmazza a közös költség, valamint az összes közüzemi díjat (villan, víz, gáz, fűtési díj) a lakók közt szétosztva. 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Keressen bizalommal!
 

Nagyon szép állapotú, két különnyíló szobás, 48 nm-es, téglaépítésű, házközponti fűtésű lakás kiadó! XVIII. kerület, Építő u.
March 23, 2010 at 5:05 AM

Igényes, szép állapotú kétszobás, téglaépítésű, házközponti fűtéssel rendelkező 48 nm-es lakás kiadó a 18. kerületben! A lakás két tágas, teljesen különnyíló szobával rendelkezik. Mindkettőben beépített gardróbszekrény kapott helyet, ezen kívül egy kétszemélyes ágy, egy ággyá alakítható kanapé, asztal, valamint falra szerelt polcok találhatóak bennük. A konyha kiválóan felszerelt, benne konyhabútor, gáztűzhely, hűtőszekrény, páraelszívó, valamint egy étkezőasztal és a hozzá tartozó székek van. A fürdőben kád található, igény esetén mosógép is megoldható. A lakáshoz tartozik továbbá egy kisméretű, kamrának kiválóan alkalmas helyiség, valamint az egyik szomszéddal közös, zárható, a lakás földszintjén található tároló is. Internet, kábeltévé bekötve, ezáltal könnyedén előfizethető. A csendes, nyugodt környezet ellenére a lakás remek közlekedéssel rendelkezik, a közelben találhatóak a 36, 182, 184 jelzésű buszok megállói, a Kőbánya-Kispesti metróvégállomás így kb. 10 perc alatt érhető el. A lakás rezsije a leghidegebb téli hónapokban maximum 40 ezer, míg nyáron 25 ezer forint körül alakul, ez tartalmazza a közös költséget, (7600 Ft.) illetve az összes közüzemi díjat. (villany, víz, gáz, fűtés díja) 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval március 1-től költözhető! Keressen bizalommal!
 

55 nm-es, egy tágas szobával rendelkező gázkonvektoros fűtésű házrész kiadó! XVIII. kerület, Zrínyi u.
March 23, 2010 at 5:04 AM

Külön bejárattal rendelkező, 55 nm-es, gázkonvektoros fűtésű egyszobás házrész kiadó 18. kerület kertvárosi övezetében! A lakás a tulajdonos családi házával közös telken, különálló kétszintes épület tetőterében található, egy tágas szobával rendelkezik. Belépve a közlekedőből egyenesen a gáztűzhellyel, étkezőasztallal, székekkel és hűtővel felszerel étkezőkonyhába juthatunk, innen nyílik a szoba is, amely kanapéval, ággyal, szekrénysorral és dohányzóasztallal lett berendezve. A káddal felszerelt fürdő az előtérből közelíthető meg. A lakás kiváló közlekedéssel rendelkezik, a 166-os, illetve 266-os buszokkal 10 perc alatt a ferihegyi vasútállomásra az 54, 55-ös buszokkal 30 perc alatt a Boráros térre, a 89E, valamint a 294E buszokkal pedig 15 perc alatt a Határ úti metróállomásra érhetünk, a gépkocsival közlekedőknek a Nagykőrösi út közelsége biztosítja a gyors belvárosba jutást. A lakásban minden fogyasztás külön mérhető, Villany, víz és gáz fogyasztás szerint, a bérlő használati szokásainak és az évszaknak megfelelően alakul. 1 havi lakbér és 60 ezer forint kaució megfizetésével azonnal költözhető! Híjon bizalommal!
 

Újépítésű, nagyon igényes 45 nm-es, másfél szobás lakás kiadó a Helikopter Lakóparkban, nagyon kedvező rezsivel! XVII. Kerület, Csermely Károly
March 23, 2010 at 5:04 AM

2007-ben épült 8 lakásos társasházban, a 17.kerületben, Helikopter Lakóparkban kiadó egy 45 nm-es, másfél szobás, rendkívül igényes lakás! Az újépítésű társas-, és családi házakból álló lakópark a 17.kerület belvároshoz legközelebb eső részén, a Helikopter Lakóparkban található. A lakás bútorozatlan, a konyhában azonban teljes konyhabútor, mélyhűtős hűtőszekrény, mosogatógép, kerámialapos tűzhely és beépített sütő, valamint mikrohullámú sütő található. A fürdőszobában zuhanyzós kád, az előtérben beépített gardróbszekrény található. A lakáshoz tartozik továbbá egy erkély is, amely a nagyméretű, amerikai konyhás nappaliból közelíthető meg. Ebből a helyiségből nyílik a hálószobaként használható félszoba. Az ingatlan nagyon szép, kertvárosi övezetben helyezkedik el, mégis remek közlekedéssel rendelkezik, köszönhetően a Pesti út-Jászberényi út-Keresztúri út közelségének. A tömegközlekedést választók a 168E jelzésű busszal utazhatnak az Örs Vezér Térre, mintegy 20 perc alatt. Internet, kábeltévé bevezetve, ! könnyedén előfizethető. A lakásban minden fogyasztást egyedi mérőóra mér, a cirkonak, a dryvit szigetelésnek, illetve a fokozott hőszigetelésű osztrák műanyag ablakokmal és az építésnél felhasznál kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően meglehetősen alacsony költségekkel rendelkezik. Ezáltal a havi összrezsi havonta kb 20 ezer forint körül mozog. 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Érdemes megtekinteni, hívjon bizalommal!
 

56nm-es, gázkonvektoros, egy nagy szobával rendelkező lakás kiadó! VIII. Kerület, Alföldi u.
March 23, 2010 at 5:04 AM

Egy nagyméretű szobával rendelkező, 56 nm-es, gázkonvektoros fűtésű, harmadik emeleti lakás kiadó a 8. kerületben! A lakás teljes mértékben bútorozott és gépesített, belépve a konyhába érkezhetünk, amely konyhabútorral, gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, valamint étkezőasztallal és a hozzá tartozó székekkel van felszerelve. Innen nyílik a nagyon tágas szoba, amelyben franciaágy, szekrények, dohányzóasztal, kétszemélyes kanapé, 2 db karosszék, valamint egy televízió található. A szobából nyílik a káddal, valamint mosógéppel felszerelt fürdő. Internet, kábeltévé bekötve, könnyedén előfizethető! A lakás közelében található a 99-es, illetve 217E jelű buszok megállói, de a Blaha Lujza tér is rendkívül közel van. A lakás rezsije a leghidegebb hónapokban is maximum 30-32 ezer, míg nyáron 22-24 ezer forint körül alakul, amely tartalmazza a közös költséget, valamint a közüzemi díjakat (villany, víz, gáz) 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Keressen bizalommal!
 

Családi ház alsó szintjén, nagyon kedvező rezsivel kiadó egy 75nm-es, kétszobás, gázkonvektoros lakás! XVIII. kerület, Gyömrői u.
March 23, 2010 at 5:04 AM

Családi ház alsó szintjén, kerthasználattal kiadó egy 75 nm-es, másfél szobás, konvektoros fűtésű, bútorozott lakás a 18. kerületben! A lakás két nagyméretű, tágas szobával rendelkezik, az egyik a másikból nyílik. Bennük kétszemélyes ágy, gardróbszekrény, ülőgarnitúra, szekrény, illetve két db. asztal található. A konyha és a fürdő az előtérből nyílik, előbbiben konyhabútor, gáztűzhely, hűtőszekrény, illetve étkezőasztal és hozzá tartozó székek, utóbbiban kád és mosógép található. A gyors és akadálymentes közlekedésről 282E, 284E, 217, 217E, 193E, 200E, 98, 98E buszok gondoskodnak. A lakáshoz pince is tartozik, gépkocsibeállás a tulajdonossal egyeztetve esetegesen megoldható. Minden fogyasztást egyedi mérőóra mér, a lakás rezsije a leghidegebb hónapokban 30 ezer, nyáron csupán 15 ezer forint körül mozog, amely tartalmazza az összes közüzemi díjat (villany, víz, gáz, szemétszállítási díj). 1 havi lakbérrel és kéthavi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal bérelhető! Keressen bátran!
 

Nagyon kedvező rezsivel, családi ház emeletén, különbejáratú 90 nm-es, 3 szobás cirkofűtésű lakás kiadó! XIX. kerület, Újvidék u.
March 23, 2010 at 5:04 AM

Családi ház felső szintjén kiadó egy különbejáratú, 90nm-es, háromszobás téglaépítésű lakás a 19. kerületben, rendkívül kedvező rezsivel, kerthasználattal, gépkocsibeállási lehetőséggel! A lakás csendes, békés kertvárosi övezetben található családi házban van. Külön bejárattal rendelkezik, egy fedett, 26 nm-es teraszról közelíthető meg. A ház vastag, szigetelt falakkal, és új műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Belépve az előtérbe, majd a tágas nappaliba érkezhetünk, innen nyílik a két hálószoba, illetve a fürdőszoba, konyha. A toalett egy külön kis helyiségben van. A konyhából nyílik továbbá egy tágas kamra is. A helyiségekben fekvőalkalmatosságok, illetve szekrények találhatóak, a konyhában gáztűzhely, konyhabútor, étkezőasztal és székek kaptak helyet. Internet, kábeltévé bevezetve, könnyedén előfizethető! A lakás közvetlen közelében található a buszok megállója, amelyek mind a gyors belvárosba jutást, mint a közelben található, számtalan áruházat (Auchan, Tesco, Kika, Electroworld, Media Markt, Norauto, stb.) felvonultató csomópont gyors megközelítését garantálják. A! lakáshoz a 120 nöl-ös kert használata, és gépkocsibeállási lehetőség is tartozik. A rezsi a leghidegebb téli hónapokban kb. 25-28 ezer, nyáron 15-18 ezer forint körül mozog, amely tartalmazza az összes közüzemi díjat (villany, víz, gáz, szemétdíj). 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval március 1-től, sürgős és komoly érdeklődés esetén előbb is költözhető! Keressen bizalommal!
 

Alacsony rezsivel, kertvárosi környezetben kiadó egy 50nm-es, cirkofűtésű házrész! XXIII. Kerület, Virágvölgy u.
March 23, 2010 at 5:03 AM

Csendes, békés kertvárosi környezetben kiadó egy 50 nm-es, másfél szobás, bútorozott és gépesített házrész a 23. kerületben! A lakásba belépve a konyhába juthatunk, itt gáztűzhely, hűtőszekrény, valamint étkezőasztal található. Innen nyílik a nagyobbik lakóhelyiség, amelyben dohányzóasztal, egy kétszemélyes kanapé, 2 db karosszék, valamint egy ágy kapott helyet. Innen közelíthető meg a félszoba, amelyet szinte teljes egészében szekrények töltenek ki, és a félszobából nyílik a fürdőszoba, benne káddal és mosógéppel. Az ingatlanhoz tartozik még egy tágas terasz, illetve a 180nm méretű kert használata, amelyben egy tárolásra kiválóan alkalmas melléképület is található. A remek közlekedésről a közelben található HÉV megálló és a 66, 66E, 166 buszok gondoskodnak. A rezsi átlagosan 25-30 ezer forint körül alakul havonta, fűtési szezontól függően, minden fogyasztást egyedi mérőóra mér, a gazdaságos fűtésről cirko gondoskodik. 1 havi lakbérrel és 2 havi lakbérnek megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Kisállat, gyermek nem akadály. Keressen bizalommal!
 

Nagyon szép 85nm-es, háromszobás, frissen felújított lakás kiadó! XVI. Kerület, Budapesti út
March 23, 2010 at 5:03 AM

2002-ben épült, 2009-ben teljes felújításon átesett, négylakásos társasházban kiadó egy nagyon szép 85 nm-es, háromszobás, légkondicionált lakás a 16. kerületben! A lakás a társasház első emeletén található, 200 nöl méretű, közös használatú kert tartozik hozzá. Frissen kifestett, a burkolatok újszerűek. Három tágas szobával rendelkezik, az egyik háló a hallból nyílik, itt nagyméretű tükrös gardróbszekrény található. Szintén a hallból nyílik az amerikai konyhás nappali, innen nyílik a tágas, 8nm-es erkély is, a konyha konyhabútorral, gáztűzhellyel, páraelszívóval, mosogatóval, valamint egy étkezőasztallal, és a hozzá tartozó székekkel van felszerelve. A nappaliból nyílik a másik hálóhelyiség. A fürdőszobában két mosdó, valamint tágas sarokkád, és zuhanyfülke található. A toalett külön helyiségben van. A lakáshoz tartozik továbbá egy kisméretű, kamrának, vagy tárolónak is kiválóan alkalmas helyiség. Internet, telefon, kábeltévé bekötve, könnyen előfizethetőek. Az ingatlan csendes, békés környezetben helyezkedik el, azonban a 44, illetve 244-es b! uszokkal kb. 15 perc alatt az Örs Vezér téri metró-, hév-, és buszvégállomásra érhetünk. A lakás rezsije a leghidegebb hónapokban maximum 45-50 ezer forint, nyáron 20 ezer forint körül mozog. Ez tartalmazza a közös költséget, valamint az összes közüzemi díjat. 1 havi bérleti díjjal+ 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaucióval azonnal költözhető! Keressen bizalommal!
 

Kétszobás, 68 nm-es lakás kiadó frekventált helyen. XIV. Kerület, Stefánia u.
March 23, 2010 at 5:01 AM

Frekventált helyen kiadó egy 68 nm-es, kétszobás, irodának és lakásnak egyaránt kiváló ingatlan! Az ingatlan irodákkal sűrűn tarkított helyen található, eddig irodaként működött, de kiválóan megfelel lakásnak is. Belépve a hallba juthatunk, innen nyílik a teljes mértékben gépesített konyha, a mellékhelyiség, 2 db tárolásra, vagy kamrának is kiváló kisméretű helyiség, valamint egy étkezőhelyiség. Ezen étkezőhelyiségen keresztül közelíthető meg a nagyobbik szoba, benne klímaberendezéssel. Ebből a szobából nyílik a kisebbik, tükrös gardróbszekrénnyel felszerelt szoba, a fürdőszoba a kisszobából közelíthető meg. Internet, kábeltévé, telefon bevezetve, könnyedén előfizethető. A kiváló megközelítésről az 5, 7, 7E, 173, 273, 273E buszok, valamint a 75-ös trolibusz gondoskodik. A lakásban minden fogyasztást egyedi mérőóra mér, a fűtésről és a vízmelegítésről kombi cirkó gondoskodik, így ezen költségek is meglehetősen kedvezően alakulnak. A közös költség 9500 forint. Kaució 2 havi bérleti díjnak megfelelő összeg, a minimum bérlési idő 1 év! Keressen bizalommal!
 

Halászbástyára néző,világos 1 emeleti garzon 1 hó kau. kiadó I.ker.
March 22, 2010 at 8:47 PM

Halászbástyára néző butorozott,1 emeleti, világos garzon kis rezsivel kábeltv+nettel 1 hó kau kiadó. érd 06209931337
 

Központnál 1+2 szobás bútorozott lakás kiadó! XX.ker Városközpont
March 22, 2010 at 8:47 PM

XX. ker. Pesterzsébet központjában a Bíró Mihály u-nál kiadó egy 1+2félszobás, bútorozott, gépesített mérőórás, világos lakás. Jó elosztású, kifogástalan állapotú, csendes, nagy erkélyes, a szobák parkettázottak, az előszoba, konyha új járólapozott. Tavaly az ablakok, új műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, a konyha felújításra került. Tiszta lépcsőház, rendes, csendes lakók. A közelben több bevásárlási lehetőség (Interspar, Penny, áruház, stb.), sétáló utca, óvoda, iskola, buszmegállók, HÉV, villamos, minden 1-2 percre!!! Bérleti díj: 55.000Ft/hó +rezsi 2hó kaució szükséges, Március végétől költözhető. A rezsi átlaga az elmúlt egy évre a következőképp alakult (3 felnőttel): Közös ktg: 13.000Ft Távfűtés: 23.000Ft Villany: 4. 000Ft (fogyasztás szerint) Víz: 4.300Ft (fogyasztás szerint) Szabó Viktória 06/20 9 545 086 vagy írjon, XX. ker. Pesterzsébet központjában a Bíró Mihály u-nál kiadó egy 1+2félszobás, bútorozott, gépesített mérőórás, világos lakás. Jó elosztású, kifogástalan állapotú, csendes, nagy erkélyes, a szobák parkettázottak, az előszoba, konyha új járólapozott. Tavaly az ablakok, új műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, a konyha felújításra került. Tiszta lépcsőház, rendes, csendes lakók. A közelben több bevásárlási lehetőség (Interspar, Penny, áruház, stb.), sétáló utca, óvoda, iskola, buszmegállók, HÉV, villamos, minden 1-2 percre!!! Bérleti díj: 55.000Ft/hó +rezsi 2hó kaució szükséges, Március végétől költözhető. A rezsi átlaga az elmúlt egy évre a következőképp alakult (3 felnőttel): Közös ktg: 13.000Ft Távfűtés: 23.000Ft Villany: 4. 000Ft (fogyasztás szerint) Víz: 4.300Ft (fogyasztás szerint) Szabó Viktória 06/20 9 545 086 vagy írjon, viktoriahold@gmail.com
 

Nyugatinál galériás,1emeleti, felújitott garzon 1 hó kauval kiadó VI. ker
March 22, 2010 at 8:47 PM

Nyugati pu. közelébe bútorozott,galériás 1emeleti garzon,kábeltv+nettel ,kis rezsivel 1 hó kau. kiadó. érd 06209931337
 

Fiatalos, kertkapcsolatos lakás kiadó az Orchidea Ligetben. hosszú távra XIII. kerület Csata utca
March 22, 2010 at 8:47 PM

2 szoba, részben bútorozott, alacsony rezsivel Újépítésú lakóparkban! 80.000 Ft+ rezsi, várható költözés ideje 2010. május vége Rezsi kb, közös költséggel együtt 30.000 Ft ( internettel) Kaució: 160.000 Ft számlaképes, akkor + ÁFA Elérhetőség: 06-302973283
 

XI. Műegyetem Mellett 2 Szobás Cirkós Bútorozott Lakás Kiadó XI. Kerület
March 22, 2010 at 8:47 PM

XI. MŰEGYETEM MELLETT A LÁGYMÁNYOSI UTCÁBAN TÉGLA ÉPÍTÉSŰ 2. EMELETI, 75 NM-ES, 2 SZOBÁS, EGYEDI CIRKÓ FŰTÉSES, SZÉPEN FELÚJÍTOTT ALACSONY REZSIJŰ, BÚTOROZOTT ÉS MINDEN HÁZTARTÁSI GÉPPEL FELSZERELT NAGYON VILÁGOS LAKÁS AZONNALI KÖLTÖZÉSSEL KIADÓ. KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS!!! BÉRLETI DÍJ: 70 E FT/HÓ ÉRDEKLŐDNI: 06-20/9625-889 -KÖRNYÉK: MŰEGYETEM, MÓRICZ ZS. KÖRTÉR -KÖZLEKEDÉS: 6-18-47-49-61 VILLAMOS, 7-73-173 -JELLEMZŐK: FELÚJÍTOTT, CIRKÓS, BÚTOROZOTT -HÁZTARTÁSI GÉPEK: MINDEN-MOSOGATÓ GÉP IS!!!
 

Berendezett. azonnal költözhető lakás kiadó a Marina Parton XIII. kerület
March 22, 2010 at 8:47 PM

KÉREM KÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!!! Újépítésű lakás kiadó, azonnali költözéssel. Budapest, XIII. kerület, Marina Part, Úszódaru u. új építésű modern - 45 m2: nappali, étkező, konyha, nappali egy légtérben; külön háló, +4m2 tarolo - reszben butorozott - 8,5 m2 erkély, dunai kilátás - 2 személyes kád, zuhanyfülke - észak - keleti fekvésű - beépített Whirlpool gépek: hűtő, mosogép, szagelszívó, kerámia főzőlap, süto - őrzött parkoló - 24 órás biztonsági szolgálat - 24 órás internetszoba - csendes parkosított díszkert - 80 méterre a Duna parttól Bérleti díj: 110.000 Ft + 2havi kaucio Erdeklodni: 10-22h-ig minden nap 70/200-0837
 

Felújított, bútorozott lakás kiadó az Andrássyn VI. ker. Andrássy út
March 22, 2010 at 8:47 PM

Kiadó az Andrássy úton, az Operához közel egy 3. emeleti, 52 m2-es, 1 hálószobás, nappalis, felújított, bútorozott, udvari fekvésű lakás. A lakás világos, fiatalos, a házban nincs lift. Bérleti díj: nettó 400 EUR/hó + rezsi. 2 havi kaució szükséges. Vígh Richárd: 30/449-1591
 

V.ker belvárosában,Váci u-i klasszicista házban, emeleti, 1 szobás, galériás, jelenleg bérbeadott eladó lakás V. kerület
March 22, 2010 at 8:47 PM

V. ker. Váci utcai, 1910-ben épült klasszicista házban, emeleti (lift), 33nm-es (netto 27nm) jelenleg bérbeadott kis lakás kocsibeállóval(!!!) eladó, akár befektetésnek is... A lakás 3,5m belmagasságú, galériázott! Irányára 13,2 millió Ft. Érdeklődni: 200-9960 v. 0630-311 1732
 

Szerb u-ban 2 erkélyes, 78nm-s lakás kiadó V.,
March 22, 2010 at 8:47 PM

V. Szerb utca egyik legszebb házában egy 78 nm-es, 1 nappali + amerikai konyhás, 2 hálószobás, mindennel felszerelt, felújított és berendezett 2 erkélyes, utcai, napfényes luxus lakás kiadó. Bérleti díj: 650 EURO + rezsi érd.: 06-703845289
 

XI. Fehérvári Út Mellett Kiadó 1 Szobás Gázfűtéses Bútorozott Lakás XI. Kerület
March 22, 2010 at 8:47 PM

XI. FEHÉRVÁRI ÚT MELLET A PETZVAL J. UTCÁBAN TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, 2. EMELETI, 31 NM-ES, 1 SZOBÁS GÁZFŰTÉSES, FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT VILÁGOS, NAGYON ALACSONY REZSIJŰ LAKÁS AZONNALI KÖLTÖZÉSSEL IS KIADÓ. KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS, CSENDES ZÖLDÖVEZET!!! BÉRLETI DÍJ: 50 E FT/HÓ+REZSI+KAUCIÓ ÉRDEKLŐDNI: 06-20/9625-889
 

Luxuslakás a Mammutnál II. kerület
March 22, 2010 at 8:47 PM

II. kerületben a Varsányi udvarban kiadó egy 1 szoba + hallos, igényesen felújított, új, modern bútorokkal és háztartási gépekkel felszerelt, II. emeleti, déli fekvésű, nagyon világos lakás (+ LCD TV, HIFI torony, DVD lejátszó) A lakás konyhája teljesen felszerelt. A lakáshoz 4 nm erkély és 3 nm tároló tartozik. Az ingatlan frekventált, de mégis csendes helyen fekszik. A Mammut bevásárló központ, Fény utcai piac, 4-6-os villamos Széna téri megállója 2 perc, a Moszkva téri metrómegálló 5 perc gyalog. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, közös költség 9.200, - Ft/hó, fűtés 10.000, - Ft/hó. Internet/TV előfizetés igény szerinti csomagra módosítható vagy lemondható. 1 havi kaució szükséges.
 

XI. Fehérvári-Etele Sarkon Kiadó 2 Külön Nyíló Szobás Lakás XI. Kerület
March 22, 2010 at 8:47 PM

XI. FEHÉRVÁRI-ETELE U. SARKON JÓ ÁLLAPOTÚ FÉLEMELETI, 52 NM-ES, 2 SZOBÁS (KÜLÖN BEJÁRATÚ SZOBÁKKAL), NAGYON VILÁGOS, ERKÉLYES LAKÁS AZONNALI KÖLTÖZÉSSEL, SZÁMLAKÉPESEN KIADÓ. BÉRLETI DÍJ: 55 E FT/HÓ+REZSI+KAUCIÓ ÉRDEKLŐDNI: 06-20/9625-889 -KÖRNYÉK: FEHÉRVÁRI-ETELE SAROK -KÖZLEKEDÉS: 18-47-ES VILLAMOS, 103-AS BUSZ -JELLEMZŐK: JÓ ÁLLAPOTÚ, VILÁGOS, SZÁMLAKÉPES
 

Marina-Parton Kétszobás Panorámás Lakás Kiadó! XIII.Ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

MARINA PARTON KÉTSZOBÁS LAKÁS KIADÓ! Marina parton kétszobás bútorozatlan lakás, hosszútávra kiadó. A lakás bútorozatlan, de Tv, házimozi van. Minden közműre egyedi mérőóra van így a rezsi, fogyasztás szerint fizetendő. A lakáshoz garázs is bérelhető 20.000 Ft/hó bérleti díjért. Érdeklődni Hegedűs Melindánál 30/950x1860.
 

Damjanich Utcában Egyszoba-Hallos Lakás Kiadó! VII.Ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó a VII.kerület Damjanich utcában, közel a Városligethez egy negyedik emeleti egyszoba-hallos (kb.60m2) lakás. Elosztása: előszoba, szemben fürdőszoba-wc-vel, jobbra étkezős-ablakos konyha, spájz. Előszobából balra nyílik a nagy hall és a nagyszoba. Kiválóan alkalmas ügyvédi irodának, könyvelő irodának, stb. Bérleti díj: nettó 70.000 Ft/hó + rezsi. Közös költség 16.000 Ft/hó, amiben a korátlan vízfogyasztás, a szemétszállítási díj, és a lift használat benne van. Érdeklődni Hegedűs Melindánál 30/950x1860.
 

Kétszobás Lakás Kiadó Zuglóban! XIV.ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

BÁCSKAI UTCÁBAN KIADÓ EGY KÉTSZOBÁS RÉSZBEN BÚTOROZOTT LAKÁS! Elosztása: előszoba, szemben ablakos konyha (abból nyílik egy kamra), mellette WC, balra nappali, jobbra fürdőszoba és mellette a hálószoba. Nagyon jó elrendezésű, fiatalos, frissen festett a lakás. TV, Internetkiállás, lakáson belül van (UPC). A lakás, bérleti díjjal együtt havi kb.105-110.000 Ft-ba kerül. Tömegközlekedés: 3-as, 62-es villamosok, és kb. egy perc séta a Bosnyák tér, ahol buszok közlekednek a város különböző pontjaira. Azonnal költözhető, minimum egy évre kiadó és kéthavi kaució szükséges. Érdeklődni Hegedűs Melindánál.
 

olcsó, körútközeli egy szobás lakás kiadó IX.kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Budapesten frekventált, a körúttól és a Petőfi hídtól pár percre levő, kitűnő közlekedéssel bíró helyen kiadó ez a 35 nm-es, jó állapotú, teljesen felszerelt, igényes, 4.emeleti kedves kis garzonlakás. Alacsony ár, alacsony rezsi, egyedi mérőórák! A dohányzás kizáró ok! Ára: 50.000 ft/hó + kaució Érd.: H-P: 9-18
 

Egyszobás Minigarzon Kiadó Palotán! XV.ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó egy családi házban lévő mini garzon! A kis lakrész teljesen lezárható, külön bejárattal rendelkezik. Mindennel felszerelt, hűtő, mosógép, ülőgarnitúra, kinyitható kanapé, tusolós fürdőszoba wc-vel. Dohányzókat, gyermekkel és állattal érkező bérlőket sajnos nem tudunk fogadni. Költségek: 1 főre a havi bérleti díj 40.000 Ft + fix.15.000 Ft rezsi és amennyiben szükséges kábel Tv és Internet. 2 főre a havi bérleti díj 45.000 Ft + 25.000 Ft fix rezsi. Azonnal költözhető, minimum egy évre kiadó és kéthavi kaució szükséges. Érdeklődni Hegedűs Melinda 30/950x1860.
 

Kitűnő helyen, alacsony rezsijű másfél szobás lakás kiadó a Batthyány térnél 1.kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Az első kerületben, kitűnő környéken, a Batthyány térnél kiadó ez a másfél szobás, 48 m2-s, 4.emeleti, erkélyes, igény szerint bútorozott, napfényes, igényes lakás a várra néző napozóterasz használati lehetőséggel, kulturált, 24 órai portaszolgálatos, liftes és teherliftes társasházban. Kimondottan alacsony rezsi, összesen 20.000 ft, melyben a víz, gáz és fűtésdíj benne van, ezenfelül csupán az egyedi villany fizetendő. A metro két perc alatt elérhető, ház előtt parkolóhelyek vannak. Ára: 65.000 ft/hó Érd: H-P: 9-18
 

Zugló Kertvárosi Részén 3 Szobás Lakás Kiadó! XIV.kerület.
March 22, 2010 at 8:09 PM

Zugló kertvárosi részén, kiemelt zöldövezetben lakás kiadó! A kétlakásos társasház második emeletén lévő bruttó 100 m2-es lakás, igényesen berendezve kiadó. Elosztása: előszoba, beépített gardrób, wc, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba wc-vel, és két hálószoba. A nappaliból egy kb. 6 m2-es terasz nyílik. A nappali rendezett, csendes belső kertre néz. A bérleti díj 100.000 Ft/hó, egy kb. 5 m2-es tárolót, kábel tv és Internet hozzáférést, valamint a kerthasználatot. A főzési gázért nem kell külön fizetni! KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! A garázs havi bérleti díja: 10.000 Ft/hó. Extra: klíma. Fiatal párok, vagy kisebb családok számára ideális otthon lehet! Állattal érkező bérlőket sajnos nem tudunk fogadni. Április elsejétől költözhető, minimum egy évre kiadó és kéthavi kaució szükséges. Érdeklődni Hegedűs Melindánál 30/950x1860.
 

Kiadó lakás a Béke tér és az 50-es villamos közelében XVIII
March 22, 2010 at 8:09 PM

Gyönyörűen felújított 75 m2-es tetőtéri lakás kiadó, kertes családi házban, önálló bejárattal. Új nyílászárók, laminált padló, frissen festett, burkolt. Tágas terasz, szép kilátással. Ápolt, parkos környezet. Nyugodt, jó levegőjű környék. Kiváló közlekedés. 50-es villamos kb. 300 méterre. Közös költség nincs. Ár : 75000Ft +2 havi kaució Ingatlanosok ne hívjanak.
 

VIII., Gutenberg téren, jó állapotú, 2,5 szobás teljesen berendezett lakás kiadó . VIII.
March 22, 2010 at 8:09 PM

VIII., Gutenberg téren, jó állapotú, 2,5 szobás ,különnyílnak, 102nm-es felújított ,teljesen berendezett lakás kiadó Nagy,világos konyhás térre néző ablakokkal. Fűtése egyedi. Diákoknak, Irodának kíválloan alkalmas. Bérleti Díj:98eFT+rezsi+kaució Érdeklődni:06-20/2066-152
 

Kapás Utcában Másfélszobás Lakás Kiadó! II.Ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó a II. kerület Kapás utcában egy 16 lakásos társasházban, negyedik emeleti, másfél szobás, jelenleg részben bútorozott lakás. ( a szobák egymásból nyílnak.) Mikro és mosógép van. A lakáshoz tartozik egy 26 m2-es terasz is, amelyről csodálatos panoráma nyílik a Várra. A közös költség 5000 Ft, amiben a vízfogyasztás benne van. A házban nincs lift. További bútorozás igény szerint megoldható. Tömegközlekedés: 4-es, 6-os villamosok. Érdeklődni Hegedűs Melindánál 30/950x1860.
 

Nefelejcs Utcában Egyszoba-Hallos Lakás Kiadó! VII.Ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó a Nefelejcs utcában egyszobás, hallos, bútorozott, gépesített lakás. A közös költség 13.050 Ft, amiben a korlátlan vízfogyasztás benne van. Fűtése konvektoros. Azonnal költözhető, minimum egy évre kiadó és kéthavi kaució szükséges. Érdeklődni Hegedűs Melindánál.
 

Központnál 1+2 szobás bútorozott lakás kiadó! XX. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

XX. ker. Pesterzsébet központjában a Bíró Mihály u-nál kiadó egy 1+2félszobás, bútorozott, gépesített mérőórás, világos lakás. Jó elosztású, kifogástalan állapotú, csendes, nagy erkélyes, a szobák parkettázottak, az előszoba, konyha új járólapozott. Tavaly az ablakok, új műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, a konyha felújításra került. Tiszta lépcsőház, rendes, csendes lakók. A közelben több bevásárlási lehetőség (Interspar, Penny, áruház, stb.), sétáló utca, óvoda, iskola, buszmegállók, HÉV, villamos, minden 1-2 percre!!! Bérleti díj: 55.000Ft/hó +rezsi 2hó kaució szükséges, Március végétől költözhető. A rezsi átlaga az elmúlt egy évre a következőképp alakult (3 felnőttel): Közös ktg: 13.000Ft Távfűtés: 23.000Ft Villany: 4. 000Ft (fogyasztás szerint) Víz: 4.300Ft (fogyasztás szerint) Szabó Viktória 06/20 9 545 086 vagy írjon, XX. ker. Pesterzsébet központjában a Bíró Mihály u-nál kiadó egy 1+2félszobás, bútorozott, gépesített mérőórás, világos lakás. Jó elosztású, kifogástalan állapotú, csendes, nagy erkélyes, a szobák parkettázottak, az előszoba, konyha új járólapozott. Tavaly az ablakok, új műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, a konyha felújításra került. Tiszta lépcsőház, rendes, csendes lakók. A közelben több bevásárlási lehetőség (Interspar, Penny, áruház, stb.), sétáló utca, óvoda, iskola, buszmegállók, HÉV, villamos, minden 1-2 percre!!! Bérleti díj: 55.000Ft/hó +rezsi 2hó kaució szükséges, Március végétől költözhető. A rezsi átlaga az elmúlt egy évre a következőképp alakult (3 felnőttel): Közös ktg: 13.000Ft Távfűtés: 23.000Ft Villany: 4. 000Ft (fogyasztás szerint) Víz: 4.300Ft (fogyasztás szerint) Szabó Viktória 06/20 9 545 086 vagy írjon, viktoriahold@gmail.com
 

Róna Utcában Kiadó Egyszobás Lakás! XIV.Ker.
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó a Róna utcában egy 33 nm-es egyszobás lakás. Elosztása: előszoba, jobbra konya, a konyhából nyílik egy kamra. A konyha mellett található egy fürdőszoba WC-vel, az előszoba végén a szoba helyezkedik el. Hűtő és mosógép van. Közös költség: 6500 Ft/hó. Mindenre van mérőóra, így a rezsi, fogyasztás szerint fizetendő. Tv és Internetkiállás lakáson belül van. Azonnal költözhető, minimum egy évre kiadó és kéthavi kaució szükséges. Érdeklődni Hegedűs Melindánál 30/950x1860
 

Kiadó lakás Újpesten IV
March 22, 2010 at 8:09 PM

Igényesen berendezett egyszobás lakás kiadó Újpesten, Káposztásmegyeren. Érdeklődni lehet a Igényesen berendezett egyszobás lakás kiadó Újpesten, Káposztásmegyeren. Érdeklődni lehet a belovaisandor@freemail.hu-n.-n.
 

Westendnél Újlipótvárosban a Kádár utcában 44 nm-es lakás kiadó XIII. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Westendnél Újlipótvárosban a Kádár utcában rendezett, tiszta, belső zöld kertes, dupla liftes ház 4. emeletén kiadó D-i fekvésű, 44 nm-es lakás, melyben előszoba, 1 szoba + étkező-hall, külön konyha, kamra, fürdőszoba található. A tágas, világos szobához 8 m2-es napsütéses erkély tartozik. A lakás berendezett, gépesített: TV, mikro, hűtő, gáztűzhely van. UPC, telefon van, a közös költség fűtéssel, meleg vízzel együtt 25.000 Ft. A Nyugati tér 2 perc séta! Bérleti díj: 65.000 Ft/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 Westendnél Újlipótvárosban a Kádár utcában rendezett, tiszta, belső zöld kertes, dupla liftes ház 4. emeletén kiadó D-i fekvésű, 44 nm-es lakás, melyben előszoba, 1 szoba + étkező-hall, külön konyha, kamra, fürdőszoba található. A tágas, világos szobához 8 m2-es napsütéses erkély tartozik. A lakás berendezett, gépesített: TV, mikro, hűtő, gáztűzhely van. UPC, telefon van, a közös költség fűtéssel, meleg vízzel együtt 25.000 Ft. A Nyugati tér 2 perc séta! Bérleti díj: 65.000 Ft/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 parishome@parishome.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Dózsa György úton rendezett eladó 50 m2-es lakás VII. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

VII. ker, Dózsa György úton a Városliget szomszédságában felújított, liftes házban nemdohányzó egyedülállónak vagy gyermektelen párnak kiadó egy szépen felújított, 1. emeleti, 50 nm-es, 1+fél szobás, ebédlős lakás bútorozva. A szobák külön nyílnak, a fűtést gázkonvektor biztosítja, a közös költség mindössze 7.200 Ft. Beköltözni akár azonnal lehet. Bérleti díj: 58.000 Ft. Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 VII. ker, Dózsa György úton a Városliget szomszédságában felújított, liftes házban nemdohányzó egyedülállónak vagy gyermektelen párnak kiadó egy szépen felújított, 1. emeleti, 50 nm-es, 1+fél szobás, ebédlős lakás bútorozva. A szobák külön nyílnak, a fűtést gázkonvektor biztosítja, a közös költség mindössze 7.200 Ft. Beköltözni akár azonnal lehet. Bérleti díj: 58.000 Ft. Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Szondi utcában kiadó egy 50 m2-es, napfényes lakás VI. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

VI. ker. Szondi utcában közel a Székely Bertalan utcához rendezett ház 3. emeletén kiadó egy 50 m2-es, 2 szobás, bútorozott, csendes, napfényes lakás. Tv, mosógép, mikro van, fűtése gázkonvektoros. A szobák egymásból nyílnak, a közös költség korlátlan vízfogyasztással 10.000 Ft/hó. Ideális fiatal, gyermektelen párnak. Bérleti díj: 60.000 Ft, de alkuképes! Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 VI. ker. Szondi utcában közel a Székely Bertalan utcához rendezett ház 3. emeletén kiadó egy 50 m2-es, 2 szobás, bútorozott, csendes, napfényes lakás. Tv, mosógép, mikro van, fűtése gázkonvektoros. A szobák egymásból nyílnak, a közös költség korlátlan vízfogyasztással 10.000 Ft/hó. Ideális fiatal, gyermektelen párnak. Bérleti díj: 60.000 Ft, de alkuképes! Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Kiadó a Bazilikánál elegáns Bauhaus házban egy világos napfényes 73m2-es 2 és fél szobás Klímás 6. emeleti lakás. VI. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó a Bazilikánál elegáns Bauhaus házban egy világos napfényes 73m2-es 2 és fél szobás Klímás 6. emeleti lakás. Az erkélyről páratlan panoráma nyílik a Bazilikára, Gellérthegyre, Citadellára, Szabadság szoborra. A lakás teljesen bútorozott mosógép mosogatógép mikro stb. Fűtése házközponti UPC, internet bekötve, közlekedése kiváló Arany János utcai metró Andrássy út, Deák tér egy lépésre. Beköltözés akár azonnal lehet! Igény estén számlaképes! Bérleti díj: 700 euro/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 Kiadó a Bazilikánál elegáns Bauhaus házban egy világos napfényes 73m2-es 2 és fél szobás Klímás 6. emeleti lakás. Az erkélyről páratlan panoráma nyílik a Bazilikára, Gellérthegyre, Citadellára, Szabadság szoborra. A lakás teljesen bútorozott mosógép mosogatógép mikro stb. Fűtése házközponti UPC, internet bekötve, közlekedése kiváló Arany János utcai metró Andrássy út, Deák tér egy lépésre. Beköltözés akár azonnal lehet! Igény estén számlaképes! Bérleti díj: 700 euro/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Váci utcában szépen felújított, liftes ház felső emeletén 36 nm-es garzonlakás bútorozottan kiadó V. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Belváros szívében a Váci utcában szépen felújított, liftes ház felső emeletén 36 nm-es napfényes, világos, fiatalos garzonlakás bútorozottan kiadó. A nagy ablakok a hangulatos, romantikus, tágas belső kertre néznek, így a lakás kimondottan csendes. A fenntartási költség alacsony, fűtése házközponti, fiatal párnak abszolút ideális választás. Bérleti díja: 70.000 Ft/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 Belváros szívében a Váci utcában szépen felújított, liftes ház felső emeletén 36 nm-es napfényes, világos, fiatalos garzonlakás bútorozottan kiadó. A nagy ablakok a hangulatos, romantikus, tágas belső kertre néznek, így a lakás kimondottan csendes. A fenntartási költség alacsony, fűtése házközponti, fiatal párnak abszolút ideális választás. Bérleti díja: 70.000 Ft/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Abszolút panorámás erkélyes lakás kiadó a Belgrád rakparton! V. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Abszolút panorámás erkélyes lakás kiadó a Belgrád rakparton! A Belgrád rakparton jó állapotú liftes házban azonnal beköltözhetően kiadó egy 1. emeleti 93 nm-es, 3 szobás, erkélyes, gyönyörűen felújított lakás páratlan panorámával. Beépített konyhabútor, kandalló, gyönyörű antik bútorok és óriási hidromasszázs kád várja az új lakót. A házból kilépve a kávézók, a Duna part, a váci utcai nyüzsgés varázsa magával ragadó. Bérleti díja: 900 euro/hó Érdeklődni: 70/934-9040, 20/428-5665 Kimpf Rita Abszolút panorámás erkélyes lakás kiadó a Belgrád rakparton! A Belgrád rakparton jó állapotú liftes házban azonnal beköltözhetően kiadó egy 1. emeleti 93 nm-es, 3 szobás, erkélyes, gyönyörűen felújított lakás páratlan panorámával. Beépített konyhabútor, kandalló, gyönyörű antik bútorok és óriási hidromasszázs kád várja az új lakót. A házból kilépve a kávézók, a Duna part, a váci utcai nyüzsgés varázsa magával ragadó. Bérleti díja: 900 euro/hó Érdeklődni: 70/934-9040, 20/428-5665 Kimpf Rita parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Kiadó lakás a Bank negyedben a Bank Centertől 50 m-re! V. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kiadó lakás a Bank negyedben a Bank Centertől 50 m-re! Budapest üzleti negyedében az V. ker. Arany János utcában elegáns, rendezett, liftes társasház első emeletén 67 m2-es nappali+hálószobás lakás kiadó. Az épületben étterem és irodák találhatóak, a metró illetve a buszmegálló egy sarokra van. Ideális választás lehet a környékbeli irodákban dolgozóknak vagy igény esetén akár a szomszédos 109 m2-es irodával együtt bérelhető! Helyiségek: B1 Közlekedő mázas kerámia padlóburkolat 5,66 m2 B2 WC mázas kerámia padlóburkolat 1,00 m2 B3 Takarító helyiség mázas kerámia padlóburkolat 1,16 m2 B4 Nappali parketta padlóburkolat 24,64 m2 B5 Háló parketta padlóburkolat 8,89 m2 B6 Konyha - Étkező mázas kerámia padlóburkolat 19,11 m2 B7 Fürdő mázas kerámia padlóburkolat 6,55 m2 Bérleti díj: 550 CHF/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 Kiadó lakás a Bank negyedben a Bank Centertől 50 m-re! Budapest üzleti negyedében az V. ker. Arany János utcában elegáns, rendezett, liftes társasház első emeletén 67 m2-es nappali+hálószobás lakás kiadó. Az épületben étterem és irodák találhatóak, a metró illetve a buszmegálló egy sarokra van. Ideális választás lehet a környékbeli irodákban dolgozóknak vagy igény esetén akár a szomszédos 109 m2-es irodával együtt bérelhető! Helyiségek: B1 Közlekedő mázas kerámia padlóburkolat 5,66 m2 B2 WC mázas kerámia padlóburkolat 1,00 m2 B3 Takarító helyiség mázas kerámia padlóburkolat 1,16 m2 B4 Nappali parketta padlóburkolat 24,64 m2 B5 Háló parketta padlóburkolat 8,89 m2 B6 Konyha - Étkező mázas kerámia padlóburkolat 19,11 m2 B7 Fürdő mázas kerámia padlóburkolat 6,55 m2 Bérleti díj: 550 CHF/hó Érdeklődni: Kimpf Rita 20/428-5665 parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Árpád fejedelem útja elején kiadó 3 szobás, 140 m2-es, nagypolgári lakás II. kerület
March 22, 2010 at 8:09 PM

Árpád fejedelem útja elején felújított, liftes ház 3. emeletén kiadó 3 szobás, 140 m2-es, erkélyes, nagypolgári lakás óriási ebédlővel, beépített konyhabútorral, dunai panorámával. A lakás igényesen és frissen felújított, tágas, gyönyörű antik bútorokkal berendezett. A komfortérzetet a kandalló és a klíma növeli. Parkolni közvetlenül a ház mellett lehet, beköltözni akár azonnal! Bérleti díja: 700 euro/hó Érdeklődni: 20/428-5665 Kimpf Rita Árpád fejedelem útja elején felújított, liftes ház 3. emeletén kiadó 3 szobás, 140 m2-es, erkélyes, nagypolgári lakás óriási ebédlővel, beépített konyhabútorral, dunai panorámával. A lakás igényesen és frissen felújított, tágas, gyönyörű antik bútorokkal berendezett. A komfortérzetet a kandalló és a klíma növeli. Parkolni közvetlenül a ház mellett lehet, beköltözni akár azonnal! Bérleti díja: 700 euro/hó Érdeklődni: 20/428-5665 Kimpf Rita parishome@t-online.hu www.parishome.hu www.parishome.hu
 

Berendezett lakás kiadó IX. kerület Haller u 40 V/63
March 22, 2010 at 8:09 PM

Felújított, berendezett lakás hosszútávra kiadó: összkomfortos, zárt parkoló két autó részére, belső közös udvar és játszótér, jó közlekedéssel. (Cégeknek is, rezsi kltsg. 23e.)
 

Szép polgári lakás irodának, vendégszobának, családnak kiadó VIII
March 22, 2010 at 8:09 PM

KIADÓ Budapest, VIII. József krt. 58 1 / 14 4 szoba + előszoba + fürdő +konyha + WC Kíválóan alkalmas irodának, munkások elszállásolására, vendégszobának, és családok számára Szép polgári lakás, nagyon szép lakóházban. Jó közlekedési lehetőség a 4-6 villamos útvonalán a Blaha Lujza tértől kb 3 percre. Érdeklődés esetén hívjon telefonon 209338502
 

Kosárfonó u-ban kiadó XIX.ker
March 22, 2010 at 8:09 PM

Kispest metróhoz közel 5 percre jó közlekedésnél, 3. emeleti 1,5 szobás ( a szobák külön nyílnak) üres lakás azonnali költözéssel 45e FT/hó+ rezsiért kiadó. Kk: 5005 Ft , a lakás távfűtéses. Iskola, óvoda közelben, parkra néz. Érd: 0620/3298832-es számon lehet. Látogass el honlapunkra: www.katalak.expressz.hu
 

IV. Káposztásmegyeren Kordován Téren 68 Nm-Es Két És Fél Szobás Lakás Kiadó. IV.
March 22, 2010 at 3:07 PM

IV. KÁPOSZTÁSMEGYEREN KORDOVÁN TÉREN 68 NM-ES KÉT ÉS FÉL SZOBÁS LAKÁS KIADÓ- MINDEN SZOBA KÜLÖN BEJÁRATÚ. A LAKÁS RÉSZBEN BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT ,ERKÉLYES 10. EMELETI JÓ KÖZLEKEDÉS MELLETT TALÁLHATÓ. BÉRLETI DÍJ:65-E FT +REZSI+KAUCIÓ ÉRDEKLŐDNI:0620/206-6152
 

VI.Ker Bajcsy Utcában 1,5 Szobás Alacsony Rezsivel VI.Ker Bajcsy Zs.
March 22, 2010 at 3:07 PM

KIADÓ A VI.KER BAJCSY ZSILINSZKY UTCÁBAN EGY 52 NMMES 1,5 SZOBÁS BÚTOROZOTT LAKÁS ALACSONY REZSIVEL
 

XIII.Gömb utcában kiadó egy 52 m2-es, erkélyes, kétszobás lakás új építésű XIII.
March 22, 2010 at 3:07 PM

A Gömb utcában kiadó egy 52 m2-es, erkélyes, kétszobás lakás. Amerikai konyhás elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, szagelszívóval, hűtővel, mikróval és mosogatógéppel felszerelt. A lakáshoz zárt teremgarázs tartozik +10.000ft tárolóval. Alacsony közös költség, fogyasztás alapján fizetendő rezsi. A házban 24 órás portaszolgálat működik. A közelben bankok, posta, élelmiszerüzlet, étterem, valamint 1-es, 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz. A közös költség: 11.000Ft. Két havi kaució szükséges, hosszú távra kiadó! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Bérleti díj: 80.000 Ft/hó 75.000Ft/hó esetén, kötelező a 10e Ft/hó-s teremgarázs bérlése. 2 havi kaució szükséges. Érd
 

Central park Lehel u. XIII.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 85 ezer Ft/hó Alapterület: 47 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 2 Emelet: 6 Épület szintjei: 8 Fűtés: házközponti egyedi méréssel Komfort: összkomfortos Lift: van Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző Bútorozott: igen A Centrál parkban kiadó egy amerikai konyhás nappali + hálós, erkélyes lakás. Bútorozott, gépesített. Az összes rezsi kb 25000ft/hó. Teremgarázsban hely bérelhető + 10000ft-ért .
 

Szent István körút XIII.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 110 ezer Ft/hó Alapterület: 60 m² Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 2 Emelet: 2 Fűtés: gáz (cirko) Komfort: összkomfortos Lift: van Parkolás: utcán, közterületen Kilátás: utcai Bútorozott: igen A Margit híd felújítása miatt most két évig csendes környezetben lakhat a körúton a dunától 5 perc sétára.Felújitott igényesen berendezett és gépesitett amerikai konyhás + hálós lakás kiadó. A közös költség 7800 Ft , vizórás.
 

a belváros szívében VI.
March 22, 2010 at 3:07 PM

A belváros szívében, az Operaház utcájában bérelhető jó áron, egy gyönyörűen felújított polgári ház földszintjén egy két külön szobás, jó beosztású udvari lakás, mely alkalmas iroda, vállalkozás, lakás céljára is. Szuper tömegközlekedés. 06 20 43 60 553
 

Nagymező u. VI.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 90 ezer Ft/hó Alapterület: 67 m² Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 2 + 1 fél Emelet: 2 Fűtés: házközponti fűtés Komfort: összkomfortos Lift: van Kilátás: utcai Bútorozott: igen Thália Színháznál 67nm-es lakás kiadó. 2 körbejárható, különbejáratú hálószoba + 1 cselédszoba, szeparált konyha. Bútorozott, gépesített, központi fűtés. A közös költség 5700ft.
 

XIII. Váci Úton 30 Nm-Es 1 Szobás Galériás,Gázfűtéses Lakás Kiado XIII.
March 22, 2010 at 3:07 PM

XIII. VÁCI ÚTON 30 NM-ES 1 SZOBÁS GALÉRIÁS,GÁZFŰTÉSES ESZTÉTIKAILAG ÉS MŰSZAKILAG TELJESEN FELÚJÍTOTT,IGÉNYESEN BERENDEZETT, HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL FELSZERELT 1.EMELETI LAKÁS KIADÓ. BÉRLETI DÍJ:65 E FT/HÓ+REZSI+KAUCIÓ ÉRDEKLŐDNI:06-20/2066-152
 

Kiadó egy szobás, külön bejáratú ház Kerepesen (Gödöllői Egyetem negyed órára) Kerepes, Szilasliget, Gödöllő
March 22, 2010 at 3:07 PM

Kerepesen kiadó egy szobás külön bejáratú (előszoba konyha , zuhanyfülke) ház. Nem dohányzó részére, a lakás leginkább egy férőhelyes. Bútorozott, felszerelt. Internet megoldott. Külön mérőórákkal. Örs vezér tértől 27 percre, Gödöllőtől negyed órányira.
 

A Váci utcától pár méterre kiadó lakás. V
March 22, 2010 at 3:07 PM

62 m2-es, tágas 2 egymásból nyíló szobás, extra módon berendezett, barátságos 3. emeleti lakás kiadó. Utcára néző, csendes , napos . Pár métere a Váci utcától is és a Duna parttól is. A ház ápolt ,rendezett. A lakás gépesített. Hűtő,mosógép és mikró is van benne. A konyha edényekkel, tányérokkal ,evőeszközökkel is felszerelt. Cirkó fűtéses. Közös költség 14000Ft, mely tartalmazza a vizet is. Közlekedés kiváló. 2-es, 3-as Metró, számtalan busz a közelben. Külföldinek is kiadó. Ár: 75000Ft +2 havi kaució Ingatlanosok ne hívjanak.
 

Jobbágy u. VII.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 75 ezer Ft/hó Alapterület: 47 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 1 + 1 fél Emelet: 1 Fűtés: házközponti egyedi méréssel Komfort: összkomfortos Lift: van Kilátás: utcai Bútorozott: nem A frissen átadott Metropolis házban kiadó egy 1. emeleti, másfélszobás lakás bútorozatlanul. Teremgarázshely vagy felszíni beálló bérelhető. Ablakos konyha és fürdőszoba. A konyhában beépített konyhabútorral, kis gardrobhelységgel. Házközpontifűtés, egyedi mérőórával, a legkorszerűbb technológiával.
 

zöldliget lakóparkban, másfél szobás, belső udvarra néző lakás kiadó IX.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

IX.kerület, zöldövezeti részén, a Haller utcában, Zöldliget lakóparkban – 1.emeleti, belső udvarra néző, erkélyes lakás kiadó! Igény szerint bútorokkal is. Jelenleg komplett konyhai felszerelés, franciaágy, mosógép, szekrények találhatóak a lakásban. A házban szauna és edzőterem használata korlátlan. Teremgarázs bérlési lehetőséggel(+10.e.ft).Bérleti dij: 75.ooohuf\hó+rezsi Tel.:06-20-59-69-285
 

Telepes u. XIV.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 100 ezer Ft/hó Alapterület: 70 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 3 Emelet: 1 Épület szintjei: 3 Fűtés: gáz (cirko) Komfort: összkomfortos Lift: nincs Parkolás: garázs Kilátás: udvari Bútorozott: nem Kiadó egy 2003-ban épült 6 lakásos társasház első emeletén, egy nagyon igényes, tágas, világos lakás hosszú távra. Az ingatlan bútorozatlan. Teljesen felszerelt és gyönyőrű amerikai konyhás (mosogatógép, Ceran lapos tűzhely, beépített hűtő) nagy nappali, dolgozó, vagy gyerekszoba és hálószoba. Utcai és udvari erkélyek. A tágas fürdőszoba sarokkádas. Padlófűtéssel kombinált fűtőtestek kerültek felszerelésre.Közös költség: 11800Ft. A lakáshoz mélygarázsi parkolóhely és a pincében egy 3 nm-es tároló is tartozik.
 

1 havi kaució! Vlll.ker
March 22, 2010 at 3:07 PM

26m2+12m2 álló galériás bútorozott lakás kiadó!
 

Városliget közelében kiadó felújított lakás VI
March 22, 2010 at 3:07 PM

38nm-es, igényes garzon, bútorozva, gépesítve, alacsony közös költséggel kiadó. Ár: 55ezer Ft. Tel: 70 627 3436 Ingatlanosok ne hívjanak. Több képhez kattitson ide: http://www.ingatlanrobot.hu/alberlet/kiado_lakas/29557_Varosliget_kozeleben_kiado_felujitott_lakas.html
 

Tátra u. XIII.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 120 ezer Ft/hó Alapterület: 88 m² Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 2 + 1 fél Emelet: 4 Épület szintjei: 5 Fűtés: házközponti fűtés Komfort: összkomfortos Lift: van Kilátás: utcai Bútorozott: igen A westendtől és a nyugatitól 5 percre kiadó 2 és fél szobás + hallos 2 erkélyes nem amerikai konyhás lakás.A nappali és a hall összenyitható (40nm) külön erkéllyel. A háló beépített szekrényekkel, saját erkéllyel. A konyha szeparált, beépített fa bútorral, gépesítve. A szoba légkondicionált, kábeltv, internet, telefon lehetőség, házimozirendszer kiépítve. A közös költség kb12000ft. Az összes rezsi nyáron kb 40000ft télen 55000ft. A lakás távfűtéses de egyedi hőmennyiség mérős.
 

Petneházy u. XIII.kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 100 ezer Ft/hó Alapterület: 66 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 3 Emelet: földszint Fűtés: házközponti egyedi méréssel Komfort: összkomfortos Lift: van Parkolás: garázs Kilátás: utcai Bútorozott: igen Néhány éve épült házban amerikai konyhás nappali+ 2 hálós, erkélyes lakás kiadó. Bútorozott, gépesített. A teremgarázs bérleti díja + 10000ft.
 

Váci utcánál kiadó lakás. V
March 22, 2010 at 3:07 PM

62 m2-es, tágas 2 egymásból nyíló szobás, extra módon berendezett, barátságos 3. emeleti lakás kiadó. Utcára néző, csendes , napos . Pár métere a Váci utcától is és a Duna parttól is. A ház ápolt ,rendezett. A lakás gépesített (Hűtő, mosógép és mikró is van benne). A konyha edényekkel, tányérokkal , evőeszközökkel felszerelt. Cirkó fűtéses. Közös költség 14000Ft, mely tartalmazza a vizet is. Közlekedés kiváló. 2-es, 3-as Metró, számtalan busz a közelben. Külföldinek is kiadó. Ár: 75000Ft +2 havi kaució Érd: 06 70 627 3425 Ingatlanosok ne hívjanak. Több képhez kattintson ide: http://www.ingatlanrobot.hu/alberlet/kiado_lakas/30231_A_Vaci_utcatol_par_meterre_kiado_lakas.html
 

XI. Alle Plazához Közel,Írinyi J.Utcán,50NM-Es 1 Szoba Hallos Lakás Kiado XI.
March 22, 2010 at 3:07 PM

XI. ALLE PLAZÁHOZ KÖZEL,ÍRINYI J.UTCÁN,50NM-ES 1 SZOBA HALLOS ,RÉSZBEN BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT ,ERKÉLYES 5. EMELETI LAKÁS RENDKÍVÜL JÓ KÖZLEKEDÉS MELLETT KIADÓ. BÉRLETI DÍJ:60 E FT/HÓ +REZSI+KAUCIÓ ÉRDEKLŐDNI:06-20/2066-152
 

Kálvin térnél igényes lakás kiadó IX Kálvin tér
March 22, 2010 at 3:07 PM

Kálvin térnél 1,5 szobás (külön nyíló) bútorozott, gépesített, igényesen felújított lakás kiadó hosszú távra. Jó közlekedés. Bérleti díj: 75.000 forint/hó Közös költség: 9.000 forint/hó (vízzel) Rezsi: fogyasztás függő 2 havi kaució szükséges 06-20-435-0300
 

Kiadó szép garzon a Blaha L. tér közelében! VIII
March 22, 2010 at 3:07 PM

Kiadó egy 35m2-es, frissen felújított, berendezett szép garzon a Népszínház utcában. A lakás földszinti, gázfűtéses, alacsony rezsivel, új bútorokkal. Ár: 45.000Ft/hó. Érd: 0670-6273436 Több képhez kattintson ide: http://www.ingatlanrobot.hu/alberlet/kiado_lakas/29379_Kiado_szep_garzon_a_Blaha_L_ter_kozeleben_.html
 

Duna Pláza közelében kiadó lakás XIII
March 22, 2010 at 3:07 PM

58 m2-es, 1+2 fél szobás, bútorozott, gépesített 9. emeleti lakás kiadó. Kiváló közlekedés,a metró 300 m-re Közös költség: 9000 Ft. Ár:55000Ft +2 havi kaució Ingatlanosok ne hívjanak.
 

XIII.Csata utcában kiadó 36nm egy szobás berendezett lakás. XIII.
March 22, 2010 at 3:07 PM

XIII.Csata utcában kiadó 36nm egy szoba konyha, előszoba, fürdőszoba+WC, berendezett lakás. A lakásban található Tv, hűtőszekrény, mosógép nincs. A lakás földszinti de nagyon világos, mert a szobában 3nagy méretű ablak van, és a konyhában is van ablak. A konyha két személy étkezésére kiválóan alkalmas. Gyermeket és házi állatot nem szeretnénk. A lakás fenntartási díja nagyon kedvező, egyedi gáz konvektor fűtésű amely díja két havonta kb. 5.000ft, a konyhában is található konvektor. A fürdő szobában zuhanyzó található és a Wc. A házban van kábel tv, a szolgáltató UPC. A közös költség 8.000ft, vízórák vannak. Az utcán ingyenes a parkolás, de van zárt udvari parkoló hely. A lakás belmagassága nem nagy 2,7m. Azonnal költözhető, egy vagy két személy részére ideális. A bérleti díj:50.000ft+rezsi. Érd:0670/949 4455
 

Kiadó lakás a Jászai Mari tér közelében. XIII
March 22, 2010 at 3:07 PM

45 m2-es, egyszerűen bútorozott, lakás kiadó. 4-6-os villamos 300 méterre,a Duna part szintén. Ár: 40ezerFt+2havi kaució Érd: 06 70 627 3425 Ingatlanosok ne hívjanak. Több kép, ide kattintva: http://www.ingatlanrobot.hu/index.php?view=showad&adid=29504&cityid=2
 

Andrássy út mellett felújított, galériás lakás olcsón kiadó! VI. kerület
March 22, 2010 at 3:07 PM

VI. kerületben az Andrássy út mellett a Bajnok utcában 26+10nm-es felújított, 1 szobás, galériás, gáz fűtéses, alacsony rezsijű, bútorozatlan, részben gépesített(tűzhely,mosógép),csendes, tégla építésű házban lakás kiadó! Nagyon jó közlekedés, Nyugati p.u. pár perc. Bérleti díj: 40eft/hó+rezsi+kaució Érd: 06-20/249-6950
 

Istváánmezei út XIV.kerület
March 22, 2010 at 2:19 PM

Ajánlat: bérlésre kínált ingatlan Típus: tégla építésű lakás Bérleti díj: 90 ezer Ft/hó Alapterület: 50 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 2 Emelet: 8 Fűtés: házközponti egyedi méréssel Komfort: összkomfortos Parkolás: garázs Kilátás: panorámás Bútorozott: igen Istvánparkaban (Récsei Center, Thököly-Dózsa sarok) kiadó egy amerikai konyhás nappali+ hálós, erkélyes lakás. Bútorozott, gépesített.A rezsi a közös költséggel együtt kb.25000Ft. Parkoló bérelhető a ház teremgarázsában, kb. 12.000 Ft/hó Közös költség: 11.000 Ft/ hó, minden más mérőórás. Párnak, gyermekes családnak kiadó, házi kedvenc is jöhet.
 

XIII.Fáy közben Kiadó egy új építésű, bútorozatlan ingatlan 1+2 félszobás, garázzsal! XIII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

XIII.Fáy közben Kiadó egy új építésű, bútorozatlan ingatlan a 13.kerület keresett, megújult részén egy csendes kis utcában. A lakás tágas, világos, kiváló elosztású (a szobák külön nyílóak, dupla komfortos), riasztóval, légkondicionálóval felszerelt, melyhez erkély és fedett, zárt parkoló tartozik, a mélygarázsban. A konyha teljesen gépiesített (hűtő, mosogatógép...). A lakás két havi kaucióval azonnal költözhető. Gyermek, házi kedvenc nem akadály! A közös költség 13.000Ft. Bérleti díj: 120.000Ft + rezsi. Érd:0670/949 4455
 

IV Károlyi István Utcában utcában ,1 szobás ,galériás, gázfűtéses garzon kiadó. IV.
March 22, 2010 at 2:19 PM

IV KÁROLYI ISTVÁN UTCÁBAN utcában ,1 szobás ,galériás, gázfűtéses garzon kiadó. A lakás részben berendezett,háztartási gépekkel felszerelt. A közlekedés kiváló,ÚJPEST VÁROSKAPU METRÓ 7 perc, A piac 200 méter Párnak ideális lakás. Bérleti Díj:39000 FT+REZSI+KAUCIÓ Érdeklődni:06-20/2066-152
 

XIII.Gömb utcában kiadó egy 52 m2-es, erkélyes, kétszobás lakás új építésű XIII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

A Gömb utcában kiadó egy 52 m2-es, erkélyes, kétszobás lakás. Amerikai konyhás elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, szagelszívóval, hűtővel, mikróval és mosogatógéppel felszerelt. A lakáshoz igény szerint bérelhető gépkocsibeálló is a zárt teremgarázsban. Alacsony közös költség, fogyasztás alapján fizetendő rezsi. A házban 24 órás portaszolgálat működik. A közelben bankok, posta, élelmiszerüzlet, étterem, valamint 1-es, 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz. A közös költség:11.000Ft. Két havi kaució szükséges, hosszú távra kiadó! Bérleti díj:85.000Ft+rezsi. Érd:0670/949 4455
 

Goroszló utca Budapest, XVIII.ker.
March 22, 2010 at 2:19 PM

GLORIETT LAKÓTELEPEN kiadó egy társasház aljában lévő 13nm-es üzlethelyiség. Az ingatlan fűtése házközponti kazánról működik, így a közös költség a rezsivel együtt a nyári hónapokban 8eFt/hó. Az üzlet elrendezése: eladótér, WC-mosdó. Bútorozás: pult. Tv, Internet kiállás üzleten belül van.(T-csoport) Parkolni ingyenesen lehet az üzlet előtt. Számlaadás megoldott. Aki az éves bérleti díjat egy összegben kifizeti akkor 200eFt/év-re módosul az összeg. A ház homlokzatán van 2 db ráccsal ellátott kirakat is. Az üzlethelyiségben, italáru forgalmazását a ház lakói nem engedélyezik. Szilágyi Szilvia 06-20/9-127-521 www.koringatlan.hu
 

VI.Mozsár utcában Operett színháznál lévő 84nm 2szobás amerikai konyhás lakás kiadó! VI.
March 22, 2010 at 2:19 PM

VI.Mozsár utcában belvárosi Operett színháznál lévő 84nm 2szobás amerikai konyhás utcai világos szép lakás kiadó! A közös költség 19.000ft vízfogyasztással, egyedi cirkó fűtésű, párok részére ideális az amerikai konyha miatt. Kis testű háziállat tartható, azonnal költözhető. Két havi kaució szükséges. Bérleti díj:80.000ft Érd:0670/9494455
 

VII.Erzsébet körúton kiadó 2 külön nyíló szobás 76m2 bútorozott lakás VII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

VII.Erzsébet körúton kiadó 2 külön nyíló szobás 76m2 bútorozott lakás. Második emeleten liftes házban, cirkó fűtésű, a közös költség 11400ft, vízórák vannak. Két db WC van a lakásban, házi állat nem tartható, max: 4fő részére. Kis forgalmat lebonyolító irodának is alkalmas. Kaució 2/hó szükséges, minimum bérlés 1 év. Bérleti díj:75.000ft Érd:0670/9494455
 

Kossuth Lajos utca Budapest, V. kerület
March 22, 2010 at 2:19 PM

Belvárosban a KOSSUTH LAJOS UTCÁBAN kiadó az első emeleten 4 szobás lakás. Elosztása: előszoba, WC, fürdő, konyha 4 db külön nyíló szoba, hall. A lakás teljesen üres. TV, internetkiállás lakáson belül. A fűtést cirkó biztosítja. A rezsi a közös költséggel együtt 35 EFT. Parkolás az utcán fizetős. A tömegközlekedés nagyon jó a Metró jóvoltából. Szívesen fogadunk gyermekkel érkező bérlőket is. Extrák: ajtórács,riasztó. További információért kérem, hívjon. Szilágyi István 06 30 401 1676 www.koringatlan.hu
 

VII.Erzsébet körúton kiadó 2 külön nyíló szobás 76m2 bútorozott lakás VII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

V.Szerb utcában kiadó amerikai konyha, hálószobás bútorozott lakás. Egyedi konvektor fűtésű, vízórával felszerelt, közös költség 5000ft, alacsony rezsi költség.Minimum 1 éves bérlés, maximum 2fő részére nem gyermekes, kaució 2/hó szükséges, állat nem tartható. Bérleti díj:80.000ft+rezsi. Érd:0670/9494455
 

Kétszobás lakás tulajdonostól kiadó! XVII Kerület
March 22, 2010 at 2:19 PM

A XVII. Ker.49 nm es világos konyhás, 2 szobás, bútorozott lakás kiadó. Az első emeleti lakás egy 4 szintes épületben található. A jó közlekedés és park létesítmény is közvetlen közeli. A lakás bére 55.000,- Ft + rezsi / hó + 2 havi bér kaució. Telefon: 06-20-9708371
 

Báthory utca Budapest, XIX.kerület
March 22, 2010 at 2:19 PM

KISPESTEN a BÁTHORY utcában családi házban kiadó egy 1 szobás lakás. A lakás most lett frissen felújítva. nagyon aranyos szép tiszta kis lakás. Bútorozás, hűtő van kivéve a mosógépet, azt a bérlőnek kell hoznia. A fűtés házközponti kazánról működik. Az összes rezsi télen kb. 25 EFt. TV, internetkiállás lakáson belül. Tömegközlekedést a busz 151.194. biztosítja. Parkolni az utcán ingyenesen lehet. Házi kedvenccel érkező bérlőket is szívesen fogadunk /cica, kutya kizárólag az UDVARON/ További extrák: redőny, termo ablakok. További kérdésekkel kérem, hívjon Kőrös László 06 30 491 8626 www.koringatlan.hu
 

Vadász forduló utca Budapest, XXII.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

Budafokon a VADÁSZ FORDULÓ utcában családi házban kiadó egy szép tágas, modern, 3 szobás lakás. Elosztása: amerikai konyhás nappali, 2 db háló, fürdő, WC. A lakás külön bejáratú, bútorzat, és gépesítés nélküli, de igény szerint lehetséges. A fűtést cirkó biztosítja, a rezsi fi 40 EFt. TV internetkiállás lakáson belül, kábelszolgáltató a T-Home, UPC. A tömegközlekedést a busz 150.250. és a villamos 41. biztosítja. Gépkocsival érkezőknek garázs áll rendelkezésre, ami az árban van. A lakás panorámája a kertre néz. Szívesen fogadunk gyermekkel és házi kedvenccel érkező bérlőket. További extrák: tároló, riasztó. Tekintse meg képeinket és további információért, kérem, hívjon Kőrös László 06 30 491 8626 www.koringatlan.hu
 

XIII.Csata utcában kiadó 1+1szobás lakás! Új Építésű! XIII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

XIII.kerületben Angyalföldön a Csata utcában, Angyalkert lakóparkban hosszú távra bérbeadó egy első emeleti 42 nm-es, 1, 5 szobás új lakás. Liftes házban, közel a városhoz, rendkívül jó közlekedéssel. Az ingatlan kellemes elrendezésű, világos, amerikai konyhás, fürdőszoba és WC külön helyiségben található, tetőkertes A fűtés egyedi mérésű, tömbfűtéses rendszerű. Fiatal pároknak, egyedülállóknak kiváló döntés. Közös költség 18600ft, tartalmazza a fűtés, hideg-meleg víz fogyasztást, ezenkívül a villany fogyasztást kell fizetni, bútorozatlan a lakás. Háziállat tartható. Kaució két hónap szükséges azonnal költözhető. Bérleti díj: 75E Ft Érd 0670/9494455
 

XIV.Stefánia úton kiadó, Diplomata negyedben, 1+ félszobás új építésű lakás. XIV.
March 22, 2010 at 2:19 PM

XIV.Stefánia úton kiadó, Diplomata negyedben, 1+ félszobás új építésű lakás. A lakás egy öt emeletes társasház harmadik emeletén található. Elrendezése amerikai konyha, hálószoba, 6nm erkéllyel amely belső csendes kertre néz, fürdőszoba. A lakás üres állapotban kiadó, illetve hűtőszekrény található a konyhában. Teremgarázs TARTOZIK A LAKÁSHOZ 10.000FT! Házi állat nem tartható, gyermek nemakadály. A közös költség 19.800ft fűtéssel együtt,illetve szemétszállítás, takarítás, kertgondozással. Két havi kaució szükséges, hosszú távra kiadó. Bérleti díj:80.000ft+rezsi. Érd:0670/949 4455
 

XIII.Kerekes utcában kiadó, két szobás lakás! Új építésű! XIII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

XIII.Kerekes utcában kiadó, két szobás lakás! A lakás egy éve adták át, új építésű, üres állapotban kiadó. A lakás első emeleti, csendes, utcai kilátással rendelkezik. Egyedi házközpontú fűtésű, alacsony rezsi fogyasztású. A közös költség 10.500Ft, vízórás. Gyermek, házi kedvenc nem akadály. Két havi kaució szükséges, azonnal költözhető. Igény setén gépkocsi beálló bérelhető. Bérleti díj: 70.000Ft + rezsi. Érd:0670/949 4455
 

XIII. Vág utcában kiadó egy 35nm igényesen bútorozott felújított lakás. XIII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

XIII. Vág utcában kiadó egy 35nm tetőtéri igényesen bútorozott felújított lakás. Egyedi cirkó fűtésű a közös költség 9.000ft korlátlan vízhasználattal, lift nincs a házban. A lakás teljesen felszerelt, gépesített, azonnal költözhető. Két havi kaució szükséges. Hosszú távra, ÁPRILISTÓL kiadó. Bérleti díj: 59.000ft + rezsi. Érd: 0670/949 4455
 

VII.Murányi utcában kiadó, galériás garzon lakás. VII.
March 22, 2010 at 2:19 PM

VII.Murányi utcában kiadó, galériás garzon lakás. A lakás egy három emeletes tégla ház 3.emeletén helyezkedik el, lift nincs. A közös költség 7500Ft, korlátlan vízhasználattal. Egyedi gáz konvektor fűtésű, fogyasztás szerint fizetendő, a januári számla 4800Ft volt, tehát nagyon kedvező fenntartású a lakás. Gyermeket, házi állatot nem szeretnénk. A lakásban új ajtó és nyílászárok kerültek, illetve redőny. Két havi kaució szükséges. Hosszú távra, ÁPRILISTÓL kiadó. Bérleti díj:55.000Ft+rezsi. Érd:0670/949 4455
 

XI.Fehérvári úton kiadó 51nm 1 szobás lakás XI.
March 22, 2010 at 2:19 PM

XI.Fehérvári úton kiadó 51nm1 + 1félszobás részben bútorozott lakás. Mosógép és hűtő nincs, egyéb bútorzattal rendelkezik a lakás. Azonnal költözhető, hosszú távra kiadó. Gyermek, házi kedvenc nem akadály. A szobák egymásból nyílóak, 10nm erkély tartozik a lakáshoz. A közös költség 20.000ft, ami a víz, fűtés takarítást, szemétszállítás díját is tartalmazza. Két havi kaució szükséges. Bérleti díj: 50.000ft + rezsi. Érd: 0670/949 4455
 

Csillagtelepen 33m2 gázfűtéses lakás XXI.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

Kiadó Csepel Csillagtelepen 33m2 földszinti lakás.A lakás azonnal birtokba vehető.Bérleti díj:40000Ft/hó, 2 havi kaució szükséges. 0620-77-37-351
 

Gázfűtéses fszt.lakás XXI.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

Kiadó Csepelen a sétányoknál 47m2 1+félszobás fszt-i gázfűtéses lakás. Bérleti díj:50000Ft/hó+rezsi, 2havi kaució szükséges. Azonnal költözhető. 0620-77-37-351
 

Erdősor u. 34 nm-es garzon XXI
March 22, 2010 at 2:19 PM

Cspelen az Erdősor u.-ban 34 nm-es garzon lakás azonnali beköltözéssel kiadó egyedülállónak vagy párnak. Kaució is szükséges.
 

Fehérvári úton kiadó XI.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

XI.ker Fehérvári úton ( Kalotaszeg sarok), 9.emeleti ,50 nm-es ,2 szobás ( a szobák külön nyílnak) bútorozott jó állapotú lakás azonnali költözéssel 50e FT/hó+rezsiért kiadó .A lakás távfűtéses ny: 8e FT , t: 30e FT körül van Érd: 0620/3298832-es számon lehet. Látogass el honlapunkra: www.katalak.expressz.hu
 

Csontváry Kosztka Tivadar u-ban XVIII.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

XVIII.ker . Csontváry Kosztka Tivadar u-ban, 9.emeleti, 53 nm-es, 1+2 fél szobás ( a szobák külön nyílnak), nagy konyhás, jó állapotú, bútorozott lakás 55e FT/hó+rezsiért kiadó. Kk: 5100 FT a lakás távfűtéses. Érd: 0620/3298832-es számon lehet. Látogass el honlapunkra: www.katalak.expressz.hu
 

árpád u-ban XIX.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

Kispesten jó közlekedésnél, Árpád u-ban , 5.emeleti, 53 nm-es 1+2 fél szobás ( a szobák külön nyílnak), jó állapotú részben bútorozott lakás 59e FT/hó+rezsiért kiadó. Kk 7800 FT. A lakás távfűtéses, ny 8e FT körül,, t. 30e Ft körül van. Víz és villany óra szerint. Érd: 0620/3298832-es számon lehet. Látogass el honlapunkra: www.katalak.expressz.hu
 

Kertész u -Király u sarok VII.ker
March 22, 2010 at 2:19 PM

VII.ker Kertész u-ban ( Király u sarok) jó közlekedésnél, 3.emeleti (lift van), 48 nm-es 1 szobás+ 12 nm-es galériás ,felújított, szép bútorozott lakás 65e FT/hó+rezsiért kiadó. Kk 5000FT a többi fogyasztás szerint. Érd: 0620/3298832-es számon lehet. Látogass el honlapunkra: www.katalak.expressz.hu
 

This email was sent to hubajnok.kiadolakaspesten@blogger.comCreate an Account
Don't want to receive this feed any longer? Unsubscribe here
This email was carefully delivered by Feed My Inbox. 230 Franklin Road Suite 814 Franklin, TN 37064